Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zadnji trenutak

Dramatična snimka: Za dlaku izbjegao sigurnu smrt

morski pas
Foto: Screenshot YouTube
1/2
24.02.2017.
u 16:13

Dramatičnu snimku zabilježio je dron iznad oceana koji je snimio morskog psa kako se kreće prema surferu koji čeka sljedeći val

Za dlaku je izbjegao napad morskog psa jedan surfer na plaži Lighthouse u blizini grada Balline na istočnoj obali Australije.

Dramatičnu snimku zabilježio je dron iznad oceana koji je snimio morskog psa kako se kreće prema surferu koji čeka sljedeći val, no pažnju mu je omeo surfer koji je već surfao na valu koji je dolazio. On je surfao točno prema drugom surferu ne znajući da u moru ispod njega vreba opasna životinja.

Nakon toga vala, morski pas se okrenuo i otišao.

Video je snimljen još ljetos, a tek je sada objavljen. Dronovima su pilotirali na visini od 60 metara iznad oceana s obližnje stijene te su upozoravali policiju i spasioce ako bi primijetili morskog psa u blizini plivača, piše Daily Mail.

Na području Balline od 2014. godine dogodilo se 11 napada morskih pasa pa zbog toga rade sve kako bi ih spriječili. 

>> Osveta: Ribar (73) teško stradao dok je vukao morskog psa na barku

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:03 24.02.2017.

Već godinama vam na slici stoji ova strelica koja sugerira video, a videa nigdje? Imate u pregledu jedu istu temu po dva tri puta! Zašto ne ažurirate stranice? Kad čitam tekstove vaših novinara imam dojam da sve znaju, a neznaju ni stranicu urediti kako spada!

Avatar Bearserker
Bearserker
15:30 24.06.2017.

Nakon toga vala, morski pas se okrenuo i otišao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije