Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvostruki život

Šokirala se kada je na Facebooku otkrila što joj je muž cijelo vrijeme skrivao

Facebook ilustracija
Foto: Danko Vučinović/24sata
1/2
17.04.2015.
u 08:54

Britanac Andrew O’Clee (36) osuđen je na osam mjeseci zatvora zbog bigamije, no druga supruga, koja nije znala za njegov prvi brak, ipak je ostala s njim

Britanac Andrew O’Clee (36) dvije je godine bio u braku sa dvije žene, a da niti jedna od njih nije imala pojma da joj suprug zapravo vodi dvostruki život.

Otkriven je zbog Facebooka, vlastite neopreznosti i Ice Bucket Challengea.

Iako je to gotovo nemoguće povjerovati, 36-godišnjak se nakon što je 2008. godine oženio Michelle Agbulos, u kolovozu 2013. oženio i Philippu Campbell iako se od svoje prve supruge nije rastao, pa čak niti razišao.

Supruzi Michelle, s kojom je 2014. dobio i kćer, slagao je kako je sudjelovao u nekakvoj prijevari te da je sada u programu zaštite svjedoka i zbog toga na dulje periode mora živjeti u "sigurnoj kući". Lakovjerna žena mu je povjerovala i obećala da nikome neće ništa reći o tome.

No, bivši vojnik O’Clee se zapravo vozio u 50-ak kilometara udaljeni grad gdje je živio s drugom suprugom Philippom, piše Daily Mail.

Njoj je pak rekao kako se rastao od svoje prve supruge i da njegova obitelj nije podržala taj razvod pa zato nitko nije došao na njihovo vjenčanje.

No, nakon što je s drugom suprugom sudjelovao u humanitarnoj akciji Ice Bucket Challenge, a njihov video je objavljen na Facebooku pod nazivom "Tetak Andrew i teta Philippa", prva supruga Michelle shvatila je što se događa. Na Facebooku je pronašla i fotografije s njegova drugog vjenčanja te sve prijavila policiji.

Zbog bigamije osuđen je na osam mjeseci zatvora, a na sudu je priznao što je napravio.

Prva supruga ga je, očekivano, ostavila, no druga je, unatoč lažima, ostala s njim.

>> Sumnjala da je muž vara, šokirala se kad je otkrila s kim

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
23:25 17.04.2015.

Čovječe, pa kaj ti ni i jedna dost !?

LE
leid
06:16 18.04.2015.

super

LI
liliZG
14:32 17.04.2015.

Ludilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije