Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RANIJA PREDVIĐANJA NISU SE OSTVARILA

'Sunce će postati crno, zvijezde će pasti na Zemlju': Danas bi, navodno, trebao biti smak svijeta

smak svijeta
Foto: Screenshot Youtube
29.07.2016.
u 10:15

Već nas je 6. svibnja trebao pogoditi veliki asteroid

Ako niste znali, danas bi trebao doći kraj svijeta i Isus Krist trebao bi se spustiti na Zemlju.

Prema tvrdnjama YouTube kanala The End Time Prophecies, Zemlju bi trebao pogoditi snažan potres nakon silaska Isusa Krista kada će se ujedno pomaknuti i magnetne ploče.

Sunce bi trebalo postati crno, Mjesec bi se trebao u potpunosti preokrenuti.

– Zvijezde će pasti na Zemlju kao kada velike smokve padaju s drveća dok ih trese vjetar. Pomaknut će se svaka planina i svaki otok – stoji u proročanstvu.

Naravno da bi ovo njihovo proročanstvo trebalo uzeti s velikom zadrškom budući da su već imali predviđanja koja se nisu ostvarila, ranije je o tome pisao The Sun. Barack Obama tako je trebao u lipnju otkriti da je antikrist, a 6. svibnja nije nas pogodio veliki asteroid kako su oni najavljivali.

>> "U koliko sati počinje smak svijeta, molim?"

Komentara 9

OB
ObrenM
15:42 29.07.2016.

Kada su Isusa pitali ucenici :"Rabi (ucitelju) kada ce biti taj dan"? on im je odgovorio:"To nitko ne zna doli moj otac".Shodno tomu vjernik se toga ne plasi, a jos manje zna kada ce doci do paruzije.

MA
MarkoKosmicki
12:01 29.07.2016.

mi i molimo da dodje kraljevstvo Bozje doci ce.........

GI
Gips
18:15 29.07.2016.

Idem se spakirat i odo ja u Njemačku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije