Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO U ČUDU

Sudac nije mogao vjerovati kad je čuo kako se optuženik preziva

Edward Cocaine
Foto: screenshot LiveLeak
21.04.2014.
u 08:27

Edward Cocaine iz Floride bio je optužen za posjedovanje Xanaxa bez recepta

Američki sudac ostao je u nevjerici kada je doznao da se optuženik u njegovoj sudnici preziva Cocaine (kokain). Da situacija bude još bizarnija, 34-godišnji Edward Cocaine iz Floride bio je optužen za posjedovanje droge, točnije, Xanaxa bez recepta.

Cocaine je sucu Johnu Hurleyju objasnio kako su njegovi baka i djed, podrijetlom Grci, promijenili prezime u Cocaine tijekom dvadesetih godina. Hurley i Cocaine nastavili su se šaliti.

– Koliko vam je puta u životu policija rekla da izađete iz auta? – pitao je sudac.

– Otprilike svaki put kad me zaustave – odgovorio je Cocaine.

– Da, čim vas pitaju kako se zovete i odgovorite Cocaine, kažu "u redu, pametnjakoviću, van iz auta". Je l' da? – našalio se sudac.

 

>> Dobar dan, gospođo Zvijer, ovdje Miš

Komentara 8

SA
satellite
10:37 21.04.2014.

Ja se prezivam Ronaldo i nitko mi ne vjeruje dok ne izvadim osobnu....al fakat! Pola Brazilac pola Amer sam...ali ovo je previše....

OB
Objektivno...
11:02 21.04.2014.

Nemam ništa protiv ako se sudac malo za....ebava prije početka suđenja, ali kada kao u nekim našim presudama zafr...kancija piše u izreci presude, e... onda bih ja tog suca lijepo okrivio za nešto i isto tako ga iz zafrkancije presudio. Još su gore sutkinje koje se ne razumiju u brdo stvari i onda donesu presude da je to doista za Guinessa

MI
mirac
14:14 21.04.2014.

Čova ima oriđiđi prezime. Nije ni čudo da je zadivio sudca. Ovaj samo što nije rekao blago tebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije