Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šteti djetetu

Sud zabranio roditeljima da djetetu daju ime Nutella

nutella
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
27.01.2015.
u 19:27

U obrazloženju presude navodi se da je ime Nutella suprotno interesu djeteta, šteti obitelji i kao takvo može u budućnosti za posljedicu imati izrugivanje i omalovažavanje djeteta

Sud u gradu Valenciennesu na sjeveru Francuske donio je odluku kojoj se roditeljima zabranjuje da dijete nazovu po poznatom čokoladnom namazu.

Konkretno, jednom bračnom paru koji je svojoj kćeri dao ime Nutella, sud je naložio da ime promijeni u Ella. U obrazloženju presude navodi se da je ime Nutella suprotno interesu djeteta, šteti obitelji i kao takvo može u budućnosti za posljedicu imati izrugivanje i omalovažavanje djeteta.

>> Borba protiv masnoća: Francuski Senat izglasao "Nutella porez"

Ključne riječi

Komentara 9

KO
kojesta
19:33 27.01.2015.

ne samo da je ime nutela suprotno interesu djeteta, vec i sam sadrzaj iste, cisti otrov, samo koliko hr. roditelja zna za to.

Avatar Meggi
Meggi
19:53 27.01.2015.

A ludih roditelja...

TE
TechnoCroat
21:13 27.01.2015.

Ajde da su je bar nazvali Vegeta, zdravije je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije