Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putovanje koje će pamtiti

Sjeo u avion uvjeren da putuje u Sydney, a onda je shvatio kakvu pogrešku je napravio!

Sydney zračna luka
Foto: DAVID GRAY/REUTERS/PIXSELL
04.04.2017.
u 11:00

Nizozemski student na teži je način saznao da ono što izgleda predobro da bi bilo istinito, vjerojatno i nije tako.

Milan Schipper iz nizozemskog Vaassena krenuo je u Sydney, grad u Australiji, na zaslužene praznike. No, ispalo je da se zaputio u Sydney koji se nalazi u Kanadi, piše Independent

Za kanadski radio Schipper je izjavio da je "bio uvjeren da je na putu za Australiju i da će uživati u ljepotama te zemlje". No, kad je došao do Toronta, počeo je shvaćati da je pogriješio: "Shvatio sam da sam napravio veliku pogrešku, no već sam bio u zraku i bio sam sasvim bespomoćan". 

Osamnaestogodišnjeg studenta privukla je izrazito niska cijena leta koja je iznosila oko 800 eura. Standardna cijena zrakoplovne karte od Amsterdama do Sydneya je oko 1000 eura pa je Schipper bio uvjeren da je naletio na vrlo povoljnu ponudu. Nevjerojatno je to da Schipper nije bio jedini putnik kojemu se ovakva pogreška dogodila. Rekao je da je upoznao i putnicu iz SAD-a koja je također mislila da leti u australski Sydney

Na kraju, nakon povratka u Nizozemsku, zrakoplovna kompanija ponudila mu je besplatnu kartu za putovanje u Sydney koji je mladi student zapravo želio posjetiti, grad u Australiji. Iako mladi student nije došao na željeno odredište, ovo neobično putovanje zasigurno će pamtiti do kraja života.

>> Putujete iz BiH? Evo što smijete prenijeti preko granice, a što je strogo zabranjeno​

>> Puno putujete? Dobro zapamtite mapu na kojoj se nalaze WiFi šifre zračnih luka

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:29 04.04.2017.

Šta tek tamo dobiju pametni, kad glupani dobivaju nagradna putovanja!?

Avatar Domoljupko
Domoljupko
07:32 06.04.2017.

Izrazito niska cijena od 800 eura, inače je 1000. Što je tu izrazito nisko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije