Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirnuo je do suza

Stranac iz vlaka majci ostavio dirljivu poruku: Vi ste ponos vaše generacije

poruka
Foto: Twitter
1/2
26.01.2015.
u 09:12

Samantha je kazala kako su ona i njezin sin Rylan imali mukotrpnu vožnju od pet i pol sati što bi, kako tvrdi, bilo previše i za najsmireniju djecu

Da primiriti dijete tijekom putovanja nije lako zna svaki roditelj, pogotovo kad vas pogledom 'šamaraju' ostali putnici koji naprosto ne mogu podnijeti dječji plač ili viku.

Samohranu majku Samanthu Welch do suza je ganula poruka darežljivog stranca kojeg je oduševio način na koji se ponašala prema svom trogodišnjem sinu Rylanu, javlja Daily Mail.

Izlazeći iz vlaka dao joj je papirić u kojem se nalazila novčanica od pet funti i poruka: "Popijte piće na moj račun. Vi ste ponos vaše generacije, pristojni ste i dobro odgajate dječaka. PS, imam kći vaših godina... Nadam se da će i ona jednog dana biti dobra majka poput vas".

Potpisao se kao "muškarac iz vlaka s naočalama i šeširom".

Samantha je kazala kako su ona i njezin sin Rylan imali mukotrpnu vožnju od pet i pol sati što bi, kako tvrdi, bilo previše i za najsmireniju djecu.

>>  Mislio kako je u oluji izgubio sve, no ubrzo zaplakao od sreće

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar adko49
adko49
09:26 26.01.2015.

Fantasticno da ima ljudi koji imaju razumjevanja za takve slucaje.

II
iifever2
09:22 26.01.2015.

daily mail, daily mail...pa zar mi svaki dan moramo citati 2-3 dana stare vijesti iz britanskog smeca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije