Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav šok

Stogodišnjakinja primila pismo pa se iznenadila što je u njemu pisalo!

Doris Ayling
Foto: Ian Whittaker/News Syndication/PIXSELL
1/4
20.07.2015.
u 13:19

Ginekološki odjel bolnice Portsmouth Hospitals NHS Trust poslao je pismo u kojem traže od 100-godišnje Doris Ayling da dođe na pregled kako bi dala uzorak urina

Dobro se nasmijala stogodišnja Doris Ayling kada je primila pismo iz bolnice u kojem navode kako je trudna.

Ginekološki odjel bolnice Portsmouth Hospitals NHS Trust poslao je pismo u kojem traže od 100-godišnjakinje da dođe na pregled kako bi dala uzorak urina.

Naravno, radilo se o pogrešci pa se bolnica ispričala 76-godišnjem sinu starice. No, nije im bilo jasno kako nisu vidjeli datum rođenja koji je jasno napisan u pismu.

– Uskoro ću napuniti 100 godina, kako mogu očekivati dijete? Imam troje djece i 20-ero unučadi, ali trudna nisam bila 70 godina – rekla je starica čiju je obitelj pismo ipak nasmijalo, piše The Sun.

– Bilo je stvarno zabavno. Kada je dobila pismo, odmah smo znali da je pogreška, ali smo se dobro nasmijali – kazao je pak njezin sin Brian.

>> Stogodišnjakinja otkrila tajnu dugovječnosti!

Komentara 15

KU
Kurciban
15:20 20.07.2015.

Ma laže baba. Trudna je al neće priznati.

Avatar Perica1
Perica1
15:04 20.07.2015.

Pa i Žuži je navodno trudna s 95g.

MI
miso
14:01 20.07.2015.

Duhovito i simpatično! Još da su to namjerno napravili bilo bi još duhovitije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije