Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah otpuštena

Stjuardesa dobila otkaz zbog proste ilustracije na internetu

'A TACA airplane takes off at Comalapa's international airport, south of San Salvador  October 7, 2009. Colombian airline Avianca and El Salvador-based TACA said on Wednesday they will merge under a
Reuters/Pixsell
29.01.2013.
u 14:32

Fotografiju na kojoj stjuardesa pokazuje srednji prst objavila je još u listopadu 2011., no iako je riječ samo o ilustraciji, pravi je skandal nastao nakon što ju je na Twitteru podijelio ruski bloger Ilya Varlamov

Bez posla je ostala stjuardesa Tatiana Kozlenko nakon što je na svom profilu na ruskoj društvenoj mreži Vkontakte objavila fotografiju iz zrakoplova na kojoj stjuardesa pokazuje srednji prst putnicima koji su joj okrenuti leđima. Fotografiju je objavila još u listopadu 2011., no iako je riječ samo o ilustraciji, pravi je skandal nastao nakon što ju je na Twitteru podijelio ruski bloger Ilya Varlamov, piše RT.

Zračna kompanija Aeroflot odmah ju je nakon toga otpustila. Iako je ovakav potez tvrtke izazvao dosta negativnih reakcija u javnosti, iz aviokompanije objašnjavaju kako se stjuardesa nije ponašala primjereno.

– Objavljivanje takve fotografije pokazuje da Tatiana nema poštovanja prema putnicima i svojim obvezama. Priznala je svoju krivnju u razgovoru s upravom – napisali su.

Ipak, otpuštena stjuardesa na društvenoj je mreži objavila da se ne smatra krivom.

– Fotografija je bila na mojoj stranici i samo sam sebe označila na njoj. Ta ruka nije moja, a ni zrakoplov nije od moje kompanije – napisala je.

>> Jučer su pričali o otkazima, a sad stjuardesama dijele Galaxy Note

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije