Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagorje

Starim traktorom išao zapaliti svijeću: 'Znal sam jako dobro kaj delam'

Foto: Youtube Screenshot
1/3
28.07.2016.
u 15:55

Muškarac je odlučio svojim starim traktorom ''Tomo Vinković'' prijeći sedam, osam stuba kako bi došao do praga kapelice Svete Barbare, zaštitnice rudara, i zapalio svijeću

Marko Tepeš (52) iz Klenovca Humskog nije birao sredstvo kako bi pokazao svoju privrženost Bogu i zapalio svijeću.

Naime, muškarac je odlučio svojim starim traktorom ''Tomo Vinković'' prijeći sedam, osam stuba kako bi došao do praga kapelice Svete Barbare, zaštitnice rudara. Tamošnji rudari kapelicu su izgradili prije stotinjak godina,.

 

"Pitate me zašto sam se popeo traktorom sasvim do praga kapelice? Isključivo zbog zagovora koji sam dao Majci Božjoj, da ću po štengama s traktorom doći pred kapelicu i zapaliti joj svijeću. Kad se da zagovor, to se onda mora i ispuniti, i evo, ja sam to ispunio", rekao je Marko Tepeš Zagorju International.

Tepeš priznaje da svaki dan pije, ali da ovaj put nije bio pijan. "Svaki dan si malo spijem, i spil si bum sve dok sam živ, ali znal sam jako dobro kaj delam", kaže Marko.

Snimku neobičnog pothvata podijelila je Policija Krapinsko-zagorske županije.

>> Nova optužnica protiv Bunića zbog muljanja s dionicama Zagorje-Tehnobetona

Komentara 2

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
16:13 28.07.2016.

Ovaj je Tepeš prekinuo vezu sa zdravim razumom kao onaj Tepeš s HDZ-om.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije