Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo rješenje

Evo kako su stanovnici Hamburga spriječili posjetitelje noćnih klubova da mokre po zidovima

mokrenje po zidovima
Foto: Screenshot
1/2
06.03.2015.
u 10:00

Stanovnici su zidove zgrada obojili posebnom bojom koja odbija mlaz urina i šalje ga nazad odakle je došao

Stanovnici naselja St. Pauli u njemačkom Hamburgu na neobičan su se način odlučili osvetiti pijanim posjetiteljima noćnih klubova koji mokre po zidovima. Naselje St. Pauli puno je, naime, noćnih klubova, a muškim posjetiteljima često je teško otići u neki od njih na toalet pa to obave vani.

No, stanovnici su sada zidove zgrada obojili posebnom bojom koja odbija mlaz urina i šalje ga nazad odakle je došao, odnosno pod noge onoga tko mokri ondje gdje nije mjesto.

Ova boja inače se koristi u brodogradnji i odbija svaku vrstu tekućine koja dođe u dodir s obojenom površinom.

Kraj obojenih zidova postavili su natpise upozorenja, no ne kraj svakoga tako da će oni koji požele mokriti po zidu dobro morati razmisliti je li obojen ovom posebnom bojom.

>> 'Mokrio' po Ferrariju parkiranom na mjestu za invalide!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije