Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra sudbine

Stajao je na stanici s ovim znakom, nije ni slutio što će mu se dogoditi

Britanac koji je trazio posao
26.01.2015.
u 00:12

Alfred Ajani nije mogao ni slutiti što će se dogoditi i na koji način će to utjecati na njegov život.

Ovaj Britanac još je jedan koji je na razne načine pokušavao pronaći posao nakon što je diplomirao.

Dovoljno hrabar, kreativan i dosljedan, uzeo je komad papira, na njemu napisao da je stručnjak za marketing i da traži posao. Stajao je tako s vlastitim oglasom u rukama na stanici Waterloo. Njegov potez uskoro je postao zamijećen te je dobio pažnju medija koji su se o njemu raspisali.

Alfred Ajani nije mogao ni slutiti što će se dogoditi i na koji način će to utjecati na njegov život. Dobio je posao kao voditelj Odnosa s javnošću. Godinu dana kasnije prisjetio se svog puta i mjesta s kojeg je krenuo u poslovne vode.

Uzeo je opet komad papira i stao na istu stanicu.

Foto: Twitter

"Sada ja zapošljavam", napisao je mladi Britanac godinu dana nakon što je na ovaj način sam tražio posao.

Ajani je od rujna prošle godine zaposlen u Astoria Grupi, i zapošljavaju konzultante. Vjeruju da će ovaj potez njihova, sad već 'starog zaposlenika', njihovoj tvrtki osigurati publicitet zbog svog jedinstvenog i kreativnog načina na koji je i sam tražio i dobio posao.

Sam Alfred Ajani ohrabrio je sve friške diplomante da se ne boje izlaska na tržište i poručio im je da budu hrabri i spremni na vlastitu promociju.

- Dovoljno je da to napravite samo jednom, poručio je.

Komentara 5

DI
Diners
06:52 26.01.2015.

Zamislite 500 000 Hrvata s papirom u rukama!

DA
DARC2332
19:52 25.01.2015.

svaka cast!

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
08:02 26.01.2015.

Nezamislivo!Pa di bi mi cilu tu recenicu ispisali na papir,pa to bi nas ubilo.Morali bi se godinu dana odmarati poslje takvog napora.A tek tako mirno stajati,pa dobili bi kronicne probavne smetnje.Ne dolazi u obzir.Bolje sjediti na nekoj terasi,ispijati kavu i zaliti se na institucije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije