Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
letjele šake

Evo kako izgleda kad se Spiderman sukobi s policijom!

spiderman
Foto: Youtube (screenshot)
1/2
27.07.2014.
u 21:22

Na njujorškom Times Squareu došlo je do nesvakidašnjeg sukoba u kojem je deblji kraj izvukao strip junak

Pravi Spiderman nikada to ne bi napravio, zavapio je njujorški policajac nakon što je s kolegicom savladao Juniora Bishopa, koji je na Times Squareu utjelovio slavnog strip junaka kako bi zaradio koji dolar.

Spiderman Bishop od turista je tražio 5, 10 ili 20 dolara napojnice kako bi se smjeli fotografirati s njim, no kada je to čuo policajac u prolazu zatražio ga je osobnu.

- Jebi se! To nije tvoja stvar - odbrusio mu je Bishop, a tada su policajci odlučili primijeniti silu na njemu. Spiderman je uspio dvaput udariti šakom policajca, no uskoro je savladan, a sve je zabilježila kamera turista.

Skupina maskiranih junaka iz crtića, uključujući Elma iz Sesame Streeta, Batmana, Mickey i Minnie Mouse u nevjerici je promatrala sukob i klimala plišanim glavama, smatrajući kako je policija primijenila prekomjernu silu.

>>Spiderman, Spužva Bob i Snoopy na ulicama New Yorka

>>Francuski 'Spiderman' popeo se na 185 metara visok neboder!

Ključne riječi

Komentara 2

BI
biljka01
22:29 27.07.2014.

Divergent, The Amazing Spiderman, Noah, Need For Speed i još puno novih filmova možete besplatno gledati sa prijevodom na www .filmski-kutak. net! Uživajte!

Avatar poklon1234
poklon1234
00:02 28.07.2014.

ma jok... nije ga udario par puta dok je ovaj ležao savladan... to vam se samo pričinilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije