Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako je uspio?

Spavao sa 100 žena, a u dokumentarcu otkrio da se rodio bez penisa

andrew
Foto: Screenshot
25.04.2015.
u 19:03

Otkrio je, naime, u dokumentarcu "The Man With No Penis" kuće TLC, da zapravo nema penis

Andrew Wardle spavao je sa više od sto žena u svom rodnom Manchesteru tijekom 40 godina svog života, no sada je šokirao obitelj i prijatelje.

Otkrio je, naime, u dokumentarcu "The Man With No Penis" kuće TLC,  da zapravo nema penis. Otvorio se o svom medicinskom problemu te otkrio kako je živio sve ovo vrijeme. Dokumentarac će prikazati i istraživanje za operacijom koja bi mu mogla pružiti u potpunosti funkcionirajući penis. Andrew je rođen s testisima, no ne i penisom. Ipak, uspio je to sakriti od dosadašnjih partnerica.

Neke su zaista burno reagirale na njegovo otkriće, jedna ga je čak udarila kada joj je priznao svoje stanje. Otkrio je da mu je dosta skrivanja pa se odlučio javno progovoriti o svom problemu. Kamere su ga slijedile čak godinu dana. Stanje od kojeg Andrew pati jako je rijetko i pogađa jednog na pet milijuna dječaka. Obično nije povezno s genima te je sa svim ostalima dijelovima anatomije muškarca sve u redu.

>>Zašto muškarci imaju jutarnje erekcije? Evo odgovora

>>5 pitanja o penisu koja se sramite postaviti svom liječniku

Komentara 4

BA
bajo2
19:51 26.04.2015.

mogao je i sa vise.u bordelu bas i ne vole kada dodje netko malo obdareniji i izdrzljiviji!

DU
Deleted user
23:06 25.04.2015.

zamisli koji osjećaj da nikad u životu ne umočiš ? brrrrr !

LA
LANA555
22:43 25.04.2015.

Jadan covjek .Pa za kaj postoje seksi sopovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije