Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogao vjerovati

Šokirao se kada je vidio što su mu napisali na računu

apple račun gay
Foto: Facebook
14.08.2014.
u 17:56

Na računu je bila ispisana homofobna uvreda, što je užasnulo mušteriju

Amerikanac homoseksualne orijentacije šokirao se kada je dobio račun za Apple slušalice kupljene u Apple trgovini u Portlandu. Osim cijene, na računu je bila ispisana i homofobna uvreda. Na mjestu gdje obično stoji e-mail adresa kupca pisalo je f@g.com (fag - peder).

Adam Catanzarite na svojoj je Facebook stranici objavio fotografiju računa i objasnio zašto ga je to toliko užasnulo.

- Iz prve ruke znam da su mladi ljudi naudili sebi baš zbog ovakvih primjera homofobnih uvjerenja i posljedičnih akcija. Ovo nije u redu, pogotovo u kompaniji koja se diči time što je uključila LGBTQ zajednicu u svoje redove - napisao je Catanzarite.

Vjeruje se kako je Catanzarite odbio prodavaču dati svoju e-mail adresu te su ova slova mogla biti način kako popuniti mjesto na računu.

Apple mu je ponudio ispriku i darovni bon, kojeg je Adam proslijedio. No, kaže kako ne želi da se radnik otpusti ili nešto takvo, već da nauči kakav utjecaj mogu imati te riječi.

- Apple bi trebao ovom zaposleniku dati mogućnost da dođe do informacija kako bi bolje uslužili svoje mušterije - napisao je Catanzarite.

>>Šokiralo ju je ono što je ugledala na računu nakon što je kupila 'cugu'

Foto: Facebook/ Naš potok

Ključne riječi

Komentara 38

DU
Deleted user
18:36 14.08.2014.

bravo za djelatnika

CE
cenzura
18:59 14.08.2014.

Ja se svaki put šokiram kad žena dođe iz dućana!

CE
cenzura
18:09 14.08.2014.

Oooo koje bedastoće!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije