Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivani uljez

Šokirao carinike onim što je pokušao prokrijumčariti u kovčegu

Gruzijac,šverc,kofer
Foto: Wow/YouTube screenshot
1/3
01.04.2015.
u 09:50

Policajci su očekivali da će u kovčegu naći nešto što bi muškarca moglo inkriminirati. No nisu se nadali onome što su ugledali

Muškarca (25) iz Gruzije i njegovu 22-godišnju sugrađanku uhitila je turska policija u jednom od najbizarnijih slučajeva pokušaja krijumčarenja ljudi.

Policija je 25-godišnjaka uočila dok je s velikom količinom prtljage pokušavao prijeći u Tursku. Zatražila ga je da otvori sve kovčege, što je on i učinio. No tada se dogodilo nešto što je šokiralo policajce. Umjesto robe ili kojekakve krijumčarene robe, u njemu je bila sklupčana 22-godišnjakinja. Incident se dogodio 23. ožujka a žena je, navode lokalni mediji, bila prisiljena da se skrije jer je imala zabranu ulaska u zemlju.

>>Osmerac se udružio za šverc eksploziva, ručnih bombi, pištolja, streljiva za EU tržište

 

Komentara 1

DU
Deleted user
04:35 05.04.2015.

Ja, Hrvat, tu ne vidim nikakav KOVČEG. Vidim samo KOFER. Kovčeg je u hrvataskom velika škrinja ... VL, otpustite sve te neuke Bosance koji se ne žele potruditi da razlikuju između hrvatskog i srpskog .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije