Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'automobil duh'

Snimka zbunila mnoge: Što mislite, je li riječ o montaži?

Što se dogodilo na križanju?
Foto: Youtube
1/2
17.04.2014.
u 17:59

Iako autentičnost videa nije potvrđena, snimka je postala viralna čemu svjedoči i gotovo milijun i pol pregleda na YouTubeu.

Iz Rusije stiže snimka iz prometa koja je zbunila i vozače, ali i mnoge koji su je pogledali.

Snimka s kamere iz jednog od automobila prikazuje kako automobili skreću lijevo na križanju kada se niotkud stvori automobil nasred križanja koji je išao u drugom smjeru.

Nasreću, vozač ispred kojeg se "automobil duh" pojavio uspio je zakočiti i nije došlo do sudara. Iako autentičnost videa nije potvrđena, snimka je postala viralna čemu svjedoči i gotovo milijun i pol pregleda na YouTubeu.

Pogledajte video i zaključite sami radi li se o montaži ili nečemu drugom.

Ključne riječi

Komentara 1

SI
singidunum
11:17 18.04.2014.

Kamere u kolima imaju učestale prekide jer su programirane da memorišu snimke 3-15min, imaju i blokadu snimka nakon potresa, međutim ovde se po okolnim vozilima ne vidi prekid snimka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije