Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sretno, momci!'

Snimka iz rata opisala njegovu besmisao: 'Ginemo ovdje za nečije ideale, Karadžića i Alije Izetbegovića'

Susret vojnika Armije BiH i Vojske Republike Srbije
Foto: Video Screenshot
1/5
30.05.2016.
u 22:50

Mnogi su očekivali svađe i neslaganja između osoba na snimci, ali oni komentiraju upravo besmisao rata i činjenicu da umiru za nečije ideale

Bosanskohercegovački mediji objavili su snimku iz Domovinskog rata, gdje je zabilježen susret Vojske Republike Srbije i Armije BiH u mjestu Kasatići kod Hadžića 25. siječnja 1993. godine.

Mnogi su očekivali svađe i neslaganja između osoba na snimci, ali oni komentiraju upravo besmisao rata i činjenicu da umiru za nečije ideale. 

- Ginemo ovdje za nečije ideale, Karadžića i Alije Izetbegovića. Tko od nas ostane živ, opet ćemo zajedno piti u kafani - rekao je jedan od vojnika i zamolio svog 'neprijatelja' za cigaretu.

- Imam. Da sam znao da ćeš biti tu, ponio bih ti šteku - odgovorio je drugi vojnik, kako javlja Fokus.ba.

Nakon toga, protivnici su se razišli uz poruku: 'Sretno, momci, čuvajte se. I mi ćemo se čuvati.'

 

>> Da je 1991. HV napao, rat bi bio izgubljen, a država razorena

Komentara 31

Avatar Azriel
Azriel
23:01 30.05.2016.

Domovinski rat? Hrvatska od 91 do 95. Branili smo se od agresije četnika i djelovanje JNA. A u JNA početkom rata su bili i muslimani. Tak da ne znam zašto u članku piše domovinski rat.

PO
portugisac
07:29 31.05.2016.

Domovinski rat se vodio u Hrvatskoj. Neznam kako se taj naziv može koristiti u BiH. Pisca članka je malo ponijelo.

Avatar MK
MK
00:31 31.05.2016.

...da nebi slučajno zaboravili kako Ratko Mladić djeli Toblerone čokoladu - dobro o onome što se poslje dogodilo sada nećemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije