Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVARA

Priča o Francuskinji koja traži oca svog djeteta je turistička reklama za mamiti Europljane?

prevara
Foto: Screenshot Youtube
1/3
02.09.2015.
u 13:38

Video je dio kampanje turističke organizacije Sunshine Coast Destination Ltd koja je na taj način htjela privući turiste na veliki događaj Queensland on Stage ovog vikenda

Ovih dana internetom se proširio video na kojem djevojka, francuska turistikinja, traži oca svog nerođenog djeteta s kojim je ostala trudna tijekom odmora u Australiji. Vijest su prenijeli i brojni mediji, no na kraju se ispostavilo da je riječ o podvali u sklopu marketinške kampanje.

Prevaru su otkrili novinari australskog izdanja Huffington Posta kojima su se profili djevojke pod imenom Natalie Amyot na društvenim mrežama učinili čudnima, između ostalog i zato što su napravljeni tek prije nekoliko dana. Na kraju se pokazalo da se djevojka ne zove Natalie Amyot već Alizee Michael te da je video dio kampanje australske turističke organizacije Sunshine Coast Destination Ltd koja je na taj način htjela privući turiste na veliki događaj Queensland on Stage ovog vikenda. U međuvremenu je objavljen i video u kojemu priznaju da se radi o prevari.

Vlasnik turističke tvrtke Nigel Lucas rekao je da je ideja za video stvorena prije nekoliko tjedana, nakon razgova s prijateljem koji vodi tvrtku za društvene medije. Cilj mu je bio ispromovirati turističko naselje Mooloolaba.

- Rekao je da će to uznemiriti nekoliko ljudi. Pitao sam ga hoće li ispuniti naše ciljeve i rekao je da hoće - rekao je Lucas.

>> Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć

Komentara 3

JS
JUREK SKAJNICKIN
15:51 02.09.2015.

I kako tocno ovo privlaci turiste?

MA
mamunamegalo
16:31 02.09.2015.

a glu.i novinar prenosi svaku šugu

LI
liliZG
12:02 03.09.2015.

kako je "napumpana" djevojka sa aferom za jednu noć konkretno trebala privući ljude da koriste tu turističku agenciju nije mi baš jasno.... primjer: "ako želite ostati napumpani, samohrana majka, i uz više sreće veseli dobitnik neke od spolno prenosivih bolestiti , koristite usluge Sunshine Coste Destination Ltd-a"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije