Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li ovo tvoj medo?

Snimili policijske fotke kako bi izgubljene igračke vratili vlasnicima

igračke
Foto: First Great Western
1/3
26.11.2014.
u 09:10

Ne, ove igračke nisu počinile nikakav zločin, samo su se našle u ''avanturi''

U povratku s odmora mnogi ljudi skloni su zaboraviti ili izgubiti neke osobne predmete. Nekima od njih dogodilo se i da se u toplinu doma vrate bez omiljene plišane igračke. Kako medvjedići i ostali pripadnici životinjskog carstva ne bi trajno ostali bez vlasnika, jedna britanska kompanija dosjetila se i napravila policijske fotografije takvih igračaka, piše ABC News.

Kampanja nazvana Plišani medo započela je prošlog tjedna, a okupila je igračke pronađene u britanskim turističkim odredištima. Svaka policijska fotografija sadrži i osnovne informacije o pojedinoj igrački poput datuma i mjesta pronalaska te njezine veličine.

Igračke se sada nalaze u na kolodvoru u Bristolu i, kako tvrdi tamošnje osoblje, ''dobro su hranjene i njegovane te se nakon avanturizma žele vratiti svojim kućama''.

– Cilj nam je vratiti ih kući do Božića – otkrio je James Davis, glasnogovornik kompanije First Great Western koja je pokrenula cijeli projekt. Iako još nijedna igračka nije vraćena vlasniku, jedan od njih, otkriva Davis, prepoznao je svog miljenika na policijskim fotografijama.

>>Zagrepčanke osvajaju svijet! Ovaj plišani medvjedić iz Hrvatske senzacija CES-a

>>Kontroverzna igračka podijelila javnost – lutka koju dijete doji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije