Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE POPULARNIJI SUP

Slovenac oborio Guinnessov rekord u 'supanju'

Supanje
Foto: Facebook
1/5
27.09.2016.
u 16:20

Obaranje rekorda organizirala je lokalna humanitarna udruga iz Velenja

Slovenac Rok Puvar u nedjelju je, veslajući neprekidno 24 sata u stojećem položaju na sportskoj dasci zvanoj SUP, postavio novi Guinnessov rekord u "supanju", sve popularnijoj sportskoj disciplini, objavili su u utorak slovenski mediji.

Mladiću iz Maribora, inače višekratnom državnom prvaku u jedrenju, uspjelo je u 24 sata stojeći preveslati 165 kilometara.

Tijekom vožnje na dasci napravio je 40-ak krugova oko Velenjskog jezera, šoder-jame nastale iskopanjem materijala za građevinske radove.

Obaranje rekorda organizirala je lokalna humanitarna udruga iz Velenja, a prihod je namijenila ljetovanju djece iz siromašnih obitelji i djece s posebnim potrebama.

Puvar sada drži svjetski rekord u supanju na mirnim vodama, a rekord  u supanju na moru još drži Amerikanac koji je lani na Sejšelima u 24 sata na supu preveslao 177 kilometara.

>> Na adresu joj je stigla pizza, kada je otvorila kutiju ostala je prilično iznenađena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije