Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreativnost na djelu

Slamnata obitelj u Podrinju postala prava atrakcija

podrinje, slamnata obitelj, bale slame
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/6
29.07.2015.
u 15:21

Slamnata obitelj naselila se pred kuću Dragana Erića u Podrinju

Slamnata obitelj naselila se pred kuću Dragana Erića u Podrinju. Mama, tata i dvoje "mališana" stvoreni su od bala slame koje Erići čuvaju za svoje krave.

- Prvo smo jednoj stavili kanticu kao nos, izgledalo je dobro pa smo od najlona napravili oči i kosu. Usta su smotuljak od ručnika učvršćen žicom. Radili smo to prvo iza u vrtu pa iznijeli pred kuću - priča Dragan. Kada su vidjeli da ljudi zastaju i slikaju se s neobičnim "stanarom", doveli su mu i društvo.

Najviše im se veseli troje Erićevih mališana, Anđela (10), Milan (8) i Milana (2). Milan čak i doručkuje uz njih, ni trenutka ih ne ostavlja same.

Komentara 2

Avatar bokolo
bokolo
18:00 29.07.2015.

Super!!!!!

Avatar nekakav
nekakav
07:38 04.08.2015.

e baš lijepo, domišljato. a naš vrli novinar nije mogao dodati nešto u opis mjesta. podrinje.... to je kao opće poznato, ko šalata, ne? sad mi znamo da je to u istočnoj bosni. ili srbiji. hm, tko bi ga znao.znao. možda je tu, odmah iza samobora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije