Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djevojke i automobil

Skrivena kamera: Je li ovo pravilo ili samo iznimka?

Skrivena kamera
YouTube
16.10.2013.
u 08:51

Kada je Zdorovetskiy prišao Lamborghiniju u koji je počeo ulaziti te još jednom pitao djevojku bi li izašla s njim, njezin odgovor ovog je puta bio drukčiji.

Komičar Vitaly Zdorovetskiy objavio je snimku skrivene kamere u kojoj je testirao padaju li djevojke zaista na automobile. Treba naglasiti da je svoj test napravio na samo jednoj djevojci.

Na snimci koja je pregledana više od dva milijuna puta Zdorovetsky poziva djevojku, slučajnu prolaznicu, da izađe s njim na večeru.

"Bok, vidio sam te i pomislio sam da si vrlo lijepa i želio bih tvoj broj. Izađimo na večeru", rekao je Zdorovetskiy.

Djevojka mu je odgovorila da inače ne ide na večere i produžila dalje. No, Zdorovetskiy je tada prišao Lamborghiniju u koji je počeo ulaziti te je još jednom pitao djevojku bi li izašla s njim. Njezin odgovor ovog je puta bio drukčiji.

"Ovo je tvoj automobil? Pa, možda bih mogla na večeru s tobom. Tu u ulici postoji jedan bar", rekla je djevojka. No, Zdorovetskiy više nije bio zainteresiran.

Komičar Zdorovetskiy nije bio dostupan za komentar kako bi potvrdio autentičnost videa, piše The Blaze. Zdorovetskiy na svom YouTube kanalu ima više od dva milijuna pratitelja, a u javnosti je veliku pozornost izazvao i njegov video s beskućnikom kojemu je na jedan dan priuštio luksuzan tretman uključujući šoping, makeover i večeru.

>> 'Odmah bih ostavio djevojku zbog novog iPhonea'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije