Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOP! DILDO NA CESTI

Seksualne igračke zaustavile promet u središtu Moskve

seksualna pomagala
Foto: Twitter
1/2
21.05.2016.
u 13:00

Incident se dogodio u pola bijelog dana na uvijek prometnom Cvjetnom bulevaru

Prometne gužve u pola bijelog dana nisu nikakva senzacija u Moskvi, no ovaj put gužvu nisu izazvale uobičajene kolone VIP vozila političara, stranih državnika ili tajkuna nego seksualna pomagala koja su se rasula nasred Cvjetnog bulevara u samom srcu glavnoga grada Rusije.

Začudo, na cesti u tom trenutku i nije bilo previše vozila niti pješaka, a oni koji su se našli u blizini nisu protestirali. Umjesto da, kao što to inače rade, psuju onoga koji je zaustavio promet, svi su se okupili oko mladića koji je po cesti skupljao razbacane gumene igračke za odrasle.

Nisu se doduše niti pretrgli od pružanja pomoći. Radije su izvadili svoje pametne telefone, slikali, snimali i uz smijeh popratili ovaj neobični događaj. Tako smo uostalom i mi saznali za njega. 

>> VIDEO: Otkrijte što u sex shopu najčešće kupuju žene, a što muškarci

Komentara 4

HO
homofob
23:04 21.05.2016.

Neadekvatnom Putleru ispale proteze!

OS
osica
17:02 21.05.2016.

Uh, da li se nešto slično dogodilo i u Zg. ?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:14 21.05.2016.

Nije dildo nego vibrator. I mi u Hrvatskoj kazemo avenija, ne bulevar. Avenije bulevarima nazivaju u srbiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije