Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRENJE PANIKE

'Science Cop': Protivnici cijepljenja su, kao i uvijek, u krivu

cijepljenje
Foto: ilustracija
27.09.2014.
u 16:58

Timeov urednik za znanost odbacuje tvrdnje protivnika cijepljenja

Protivnici cijepljenja nedavno su, barem tako tvrde, otkrili skandal koji im idu na ruku. Riječ je o nedavnom otkriću da su iz istraživanja štetnosti cjepiva iz 2004. godine ispušteni podaci prema kojima su cijepljena afroamerička djeca nešto sklonija obolijevanju od autizma od ostale djece.

Tvrdnje protivnika cijepljenja odbacuje Jeffrey Kluger, Timeov urednik za znanost poznat po nadimku "Science Cop". Kluger tvrdi da su protivnici cijepljenja, kao i uvijek, u krivu, da pogrešno shvaćaju znanost te da pogrešno predstavljaju rezultate istraživanja. Pogledajte video i otkrijte o čemu je točno riječ:

 

>> Liječnici: Tko je roditeljima dao obrazac kojim odbijaju cijepljenje?

>> Stručnjaci protiv hajke: Cijepljenje djevojčica od HPV-a je učinkovito

Komentara 3

PL
plotto
17:27 27.09.2014.

Kluger je khazar cionist.Dalje ne trebam ništa reći.

PL
plotto
17:24 27.09.2014.

Nije to znanost,nego kvaziznanost sa skrivenim agendama depopulacije stanovništva .Nedavni primjer cijepljenja djece u Siriji,preko WHO,kojeg su cionisti potpuno instrumentalizirali,15 djece umrlo odmah nako cijepljenja,a veilki broj ih ima opasne nuspojave i pitanje koliko će ih preživjeti.Tako to biva kad se isprobavaju rockfellerova i rothschildova cijepiva.Neka cijhepe svoju djecu sa njima i neka ih hrane sa GMO smećem.Banda bolesnih psihopšata i luđaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije