Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav pothvat

Saznao da ga djevojka vara pa joj pripremio osvetu epskih razmjera

Foto: Youtube Screenshot
1/2
30.11.2015.
u 09:05

Korisnik YouTube-a pod imenom beanyneilpudsey saznao je da ga djevojka vara te se odlučio osvetiti na prilično okrutan način

Saznati da vas partner ili partnerica vara malo koga će ostaviti ravnodušnim, no rijetki su oni koji će se poput ovog korisnika YouTube-a pomno isplanirati osvetu i još sve snimiti i objaviti.

Korisnik YouTube-a pod imenom beanyneilpudsey saznao je da ga djevojka vara te se odlučio osvetiti na prilično okrutan način. U videu koji traje čak 16 minuta otkrio je sve detalje prevare, a cijela je stvar kulminirala lažnom prosidbom.

Reakciju djevojke pogledajte u videu.

>> Nepoznati muškarac se usred noći šuljao po sobi dok je vlasnik mirno spavao

Ključne riječi

Komentara 2

BJ
Bjelovar112
11:51 30.11.2015.

tip je skroz ne maštovit cura izgleda ok ako je već sve to smislio trebao ju je oproštajno kresnut a ovak može samo sebe a pokazao je da ima i sa čim .

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:45 03.12.2015.

to je vama okrutan nacin????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije