'Putinovo oružje'

Rusi pod optužbama: Unajmili glumicu koja je svaki puta glumila drugu prosvjednicu?

Pet identiteta iste žene?
Foto: Twitter
06.03.2014.
u 14:22

Rasprava o "više lica iste prosvjednice" proširila se i društvenim mrežama gdje su utvrdili kako se radi o još jednom Putinovom oružju kojim želi Ukrajince okrenuti protiv vlasti

Ruska televizija našla se pod optužbama da koristi glumicu koja je dosad već pet puta glumila ukrajinsku prosvjednicu koja se protivi revoluciji u Ukrajini. Zanimljivo je to što je navodno svaki puta imala drugi identitet.

Tako je jednom bila kućanica iz Odesse koja je opisivala teror koji proživljava od "profašističkih političara koji su zgrabili vlast u Ukrajini tijekom revolucije". Drugi puta je navodno bila majka vojnika koji je bio na kijevskim barikadama, a viđena je i u Harkovu, omotana ruskom zastavom. Ista žena pojavila se i kao majka troje djece Tatiana Samoilenko na ruskoj stranici LifeNews. Ovog puta imala je tamniju kosu i ispričala je kako je morala pobjeći iz Ukrajine s djecom i suprugom koji je Rus.

Ukrajinski mediji navode da je žena dobro poznata glumica koja se pojavljivala i u Sevastopolju na Krimu, ali i u ruskom Novočerkasku. Rasprava o "više lica iste prosvjednice" proširila se i društvenim mrežama gdje su utvrdili kako se radi o još jednom Putinovom oružju kojim želi Ukrajince okrenuti protiv vlasti, piše Daily Mail.

>> Krim odsječen, a parlament izglasao priključenje Rusiji!

Komentara 2

DU
Deleted user
22:49 06.03.2014.

To je isto kao i sa svim onim Strbcevim "ubijenim" srbima koji i dalje veselo kroce ovom zemljom!

PO
podravec
17:04 07.03.2014.

O tome da su gorjeli policajci pogođeni Molotov-koktelima bačenim od plačenih provokatora nitko više ne govori nego se objavljuju ovakve gluposti. jadno je ovo naše tzv. novinarstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije