Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPRIJEČILI tragediju

Roditelji otvorili dnevnik svoje kćeri, a onda otkrili sablasni plan

Dnevnik
Foto: Thinkstock
30.03.2017.
u 10:52

Ne samo što je Nichole opisala vremenski tijek kojim će rešetati svoje kolege, već i listu procedure koju škole slijede u izvanrednim situacijama

Koliko ste puta kao roditelj ili prijatelj došli u iskušenje da pročitate dnevnik, poruke ili Facebook svog djeteta ili prijatelja?

Ne samo što je u pitanju privatnost na koju svatko ima pravo, na stolu se nalazi i karta povjerenja koje može biti vrlo krhko.

Ipak, da ovo dvoje hrabrih roditelja iz Marylanda nisu zavirili u dnevnik svoje kćeri, u srednjoj školi Thurmond dogodio bi se masakr.

Nichole Cevario, na stranicama svog dnevnika detaljno je opisala masovnu pucnjavu na učenike koju planira izvesti na određen datum - sablasni plan koji je zaprepastio njene roditelje!

Odmah su pozvali policiju i pirotehničare koja je kod Nichole pronašla pušku, streljivo i materijale od kojih se pravi eksploziv, prenosi Viralnova.

Koliko je sve otišlo predaleko, dokazuju detalji plana. Ne samo što je Nichole opisala vremenski tijek kojim će rešetati svoje kolege, već i listu procedure koju škole slijede u izvanrednim situacijama.

Sada se nalazi u mentalnoj ustanovi koja će procijeniti njeno stanje. U svemu će pomoći pronađeni dnevnik koji pokazuje da ga je pisala kronično rastresena osoba, koja uz to pokazuje simptome teškog psihičkog poremećaja. 

>> Tijelo joj je bilo prekriveno ranama, zubi propadali... Danas je pakao droge iza nje

>> Odrekao se alkohola na godinu dana. Pogledajte kako sada izgleda!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije