Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozvali policiju

Roditelji mislili da sin ima noćne more, šokirali se kad su vidjeli snimke nadzorne kamere

Dječak gleda kroz prozor
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
1/4
02.07.2015.
u 17:43

Treće noći sin ih je probudio vrištanjem, a tek su sljedeće noći shvatili o čemu je riječ...

Strah od čudovišta kod djece nije neobičan, a roditelji u takvim situacijama obično uvjeravaju djecu kako je sve u redu i kako nema nikakvih stvorenja pod krevetom ili ormarom u njihovoj sobi. Da se radi samo o mašti, mislila je i majka jednog 3-godišnjeg dječaka s Novog Zelanda.

On se svojim roditeljima dvije noći zaredom žalio kako im je u dvorištu "muškarac sa svjetlom". Treće noći sin ih je probudio vrištanjem, a kada su dotrčali do njegove sobe, vidjeli su da su vrata dvorišta otvorena nakon čega su pozvali policiju. Roditelji dječaka aktivirali su i sigurnosnu aplikaciju na mobitelima koja prati pokrete i šalje fotografije.

Sljedeće noći, oko 4.40 sati, aplikacija se aktivirala i počele su stizati fotografije, a na njima – muškarac s baterijom, baš kako im je proteklih noći govorio njihov sin. Policija je naposljetku uhvatila provalnika, radilo se o tinejdžeru otprije poznatom policiji.

>> Šokirala se kad ju je nazvala nestala kći (15) i rekla joj zašto je nema

>> Išao čestitati ocu (74) na zarukama, šokirao se kad je doznao tko je mladenka

>> Ocu bilo sumnjivo zašto mu se sin tako dugo tušira, zatekao ga dok je radio ovo

Komentara 2

BF
bf2
21:28 02.07.2015.

Mislim da se taj degenerik baš ne bi dobro proveo da ga zateknem u dvorištu...

FR
franjom18
10:02 03.07.2015.

ako ga zatekne moj prijatelj, pas? kako mu bog dade, dvorist ogradeno kapija zaljucana, kako da ude? preko plota a onda se zna, zivi alarm koji grize ::)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije