Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razuzdana zabava

Objavili ovu fotku na Facebooku pa je uklonili zbog lavine komentara

Slon na partyju na Tajlandu
Foto: Facebook
1/3
30.03.2015.
u 18:33

Resort je nakon svega fotografiju uklonio, no ni to nije zaustavilo komentare pa su se o svemu oglasili u statusu.

Kada su iz Nikki Beach resorta na Tajlandu objavili fotografiju s nedjeljnog tuluma na Facebooku, nisu očekivali koliku će prašinu podignuti. Fotografija je izazvala val negativnih komentara, a razlog je bio što se mladima na tulumu kraj bazena pridružio i slon, to jest mladunče slona.

Komentatori su kritizirali resort zašto su tako mladog slona doveli kako bi ga drugi mogli jahati, a kritike nisu bili pošteđeni ni oni koji su sudjelovali na zabavi. Resort nakon svega fotografiju uklonio, no ni to nije zaustavilo komentare pa su se o svemu oglasili u statusu.

- Slonovi su vrlo cijenjeni i smatraju se simbolom na Tajlandu. Kao globalna kompanija Nikki Beach poštuje kulturu i običaje svake zemlje i skladu s time smo koristili slonove kao predstavnike njihove kulture. Nije nam bila namjera nekoga uvrijediti - poručili su, piše news.au.com. Bijesne poruke ni tu nisu stale, već su se preselile na stranicu TripAdvisora na kojoj gosti ostavljaju svoje dojmove o nekom smještaju, no tamo su ti komentari uklonjeni jer nisu usko vezani uz temu.

Sve to nagnalo je vodstvo Nikki Beacha na odluku da ubuduće u njihovu resortu ne bude slonova.

>> Vidite li drugog muškarca na ovoj fotografiji? Sve ih je vrijeme promatrao skriven u sjeni

>> Objavila je svoju fotku u bikiniju, a onda se dogodilo ovo

>> Fotografirala se s nećakom i sestrom pa se šokirala kad je vidjela što je još na fotografiji

Komentara 1

Avatar Ada
Ada
15:55 31.03.2015.

Slonovi se ne smiju ni jahati, ali djeca u utrobama majki se smiju ubijati. Dakle, slonovi u današnje vrijeme tolerancije imaju veća prava i dobivaju više suosjećanja nego djeca. Kad ljudi zaborave vjeru i Božje zakone i počnu živjeti po vlastitima, moral spadne na ovo na čemu je sad, a bit će još i gore. Jadni svijete, kamo ideš?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije