Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili rodbinu

Psi lutalice došli na pogreb žene koja ih je hranila

psi lutalice,pogreb
Foto: Patricia Urrutia
1/2
28.03.2015.
u 12:53

Fotografije je snimila kćer pokojnice Patrizia Urruita. Pojasnila je da su životinje počele dolaziti do mjesta gdje je bilo čuvano tijelo njene majke

Kada su došli na sprovod Margarite Suarez iz Meride kraj Meksika, rođaci i prijatelji nisu očekivali da će ondje zateći pravo iznenađenje. Usred ceremonije, u prostoriju je ušetala grupa pasa lutalica koje je pokojna žena svakog jutra hranila na cesti, piše Mirror.

Fotografije sprovoda snimila je kćer pokojnice Patrizia Urruita. Pojasnila je da su životinje počele dolaziti do mjesta gdje je bilo čuvano tijelo njene majke te kako su nakon pogreba pratili povorku i udaljili se tek kada je tijelo pokojnice poslano na kremiranje.

Radnici pogrebnog poduzeća kazali su pak kako nisu primijetili nikakve životinje.

>>Pogledajte kako je reagirao pas kad je vidio vlasnika nakon dvije godine

>>Novi zakon tretirat će kućne ljubimce kao živa bića s osjećajima

Komentara 1

M3
Miške 3
17:17 28.03.2015.

Bivši austrijski kancelar Fred Sinowatu ( Gradiščanski Hrvat, povjesničar, poznato po velikom masnom nosu) je rekao, ako želiš prijetelja, nemoj ga tražiti među kolegama politiarima-kupi si psa, Skidam kapu u znak poštovanja pred tim psima lutalicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije