Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatan prizor

Pronašli divovsku anakondu pa se odlučili poigrati s njom

Foto: Youtube Screenshot
1/3
20.09.2014.
u 11:50

Procjenjuje se kako je zmija dugačka barem 5 metara, a radoznali ribari nisu mogli odoljeti a da se sa zmijom malo ne poigraju

Skupina brazilskih ribara kamerom je zabilježila nevjerojatan prizor. U rijeci Santa Maria susreli su se s anakondom toliko velikom da na prvi pogled djeluje baš poput odbjeglog čudovišta iz Loch Nessa.

Procjenjuje se kako je zmija dugačka barem 5 metara, a radoznali ribari nisu mogli odoljeti a da se sa zmijom malo ne poigraju, što ih je na kraju koštalo kazne od 3.700 kuna po osobi zbog uznemiravanja životinje.

>> Profesor matematike uhvatio 5-metarsku anakondu!

Ključne riječi

Komentara 3

IM
Immanuell
12:52 20.09.2014.

Prije svega, anakonda od 5 m dužine nije nikakvo čudovište, nego zmija osrednje veličine za tu vrstu. Drugo, to "igranje" moglo ga je u par sekundi koštati glave, jer da ga je iznenada udarila i srušila, omotala bi se u 3 sec. oko njega, a onda ga nitko više ne bi mogao spasiti. Polomila bi mu doslovno sve kosti, popucale bi mu vene i arterije i umro bi u max. 2 min. Ta "igra" nije za reklamu; netko bi mogao pomisliti da bi se i on mogao tako poigrati ako recimo putuje za J. Ameriku......

BE
BEMESIJE123
15:53 20.09.2014.

Kakvu je budalu spreman muškarac napraviti od sebe kad je pored njega žena pa razmišlja samo donjom glavom .... jadno!

SE
sestrićna
13:16 20.09.2014.

samo su malo htjeli impresionirati damu koja se cerakala kao da je vidjela vib a ne zmiju od 5m..ok dečki su bili jako hrabri pa možda uhvate još nešto za rep ako im se posreći..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije