Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostvarila mu se božićna želja

Pronašao posao nakon što je CV objavio na jumbo plakatu

kuglica
DPA/PIXSELL
06.01.2014.
u 16:45

Francuz Laurent Le Bret (41) pronašao je posao nakon što je svoj CV objavio na jumbo plakatu pored ceste na kojem je napisao da je ''sve što želi za Božić posao''

Frustrirani Francuz Laurent Le Bret (41) pronašao je posao nakon što je svoj CV objavio na jumbo plakatu pored ceste na kojem je napisao da je ''sve što želi za Božić posao'', javlja France 24.

Oglas je postavljen uz cestu izvan grada Antibesa na jugoistoku Francuske 17. prosinca, a na njemu je pored fotografije Le Breta s kapom Djeda Božićnjaka na glavi, između ostalog, pisalo da voditelj poslova traži poziciju u hotelima, restoranima i turizmu. Također mu je pomogla kompanija za oglašavanje Pisoni Publicite koja mu je dala reklamni prostor besplatno. 

U roku 10 dana pronašao je posao u resortu u blizini Antibesa. Ponuđen mu privremeni posao koji će se nakon tri mjeseca vjerojatno postati stalan.

>> Zadnje novce potrošio za jumbo plakat kako bi pronašao posao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije