Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi trend

Promjena stajlinga: 'Dosadne' ljubimce pretvaraju u čudovišta

Bojanje životinja
Foto: Youtube Screenshot
1/3
23.09.2014.
u 11:02

Dok vlasnica salona za uljepšavanje tvrdi da novi stajlinzi ne štete životinjama jer su boje koje naručuje iz Koreje posve neškodljive pa čak i ljekovite za životinjsko krzno, zaštitnici životinja digli su se na noge

Saloni za uljepšavanje kućnih ljubimaca nisu novotarija, ali onaj koji u ruskom gradu Jekaterinburgu drži Darija Goc zadovoljava najbizarnije želje vlasnika koji žele potpuni ''makeover'' svojih mezimaca.

– Pas nam je bio nekako dosadan. Odlučili smo ga promijeniti pa smo ga obojili u uzorak pčele. Sada je svjetliji i zanimljiviji – kazala je jedna od klijentica dok je druga svoju macu poželjela obogatiti zmijskim šarama, prenosi RT.

Dok vlasnica tvrdi da novi stajlinzi ne štete životinjama jer su boje koje naručuje iz Koreje posve neškodljive pa čak i ljekovite za životinjsko krzno, zaštitnici životinja digli su se na noge. Upozoravaju da je ovo samo jedan oblik zlostavljanja životinja.

>>Imate problema sa psom, naučite kako se s njima nositi

>>Mopsovi s malim jahačima trčali utrku na 50 metara

Komentara 3

OP
optimistican
13:02 23.09.2014.

te ljude treba hithno hospitalizirati i prepisati im radnu terapiju u sibiru pa im nebi gluparije od dosade padale na pamet

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
19:42 23.09.2014.

A kaj je to stajling? Nesto u svezi sa Staljinom?

CA
carla9891
13:43 05.02.2015.

kako im nije bilo žao onu predivnu macu obojiti u zeleno i tako joj osakatiti dlaku . To nije ružno , to je odvratno . boleština ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije