Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preživio nemoguće

Prolaznici nisu mogli vjerovati što je učinio nakon što ga je pregazio kamion

Kinez,kamion,nesreća
Foto: cctv/YouTube
1/3
22.12.2014.
u 09:44

Kako je to kada te na cesti ''pokosi'' kamion, na svojoj koži iskusio je jedan Kinez – i preživio

Sredovječni Kinez zasigurno će cijeli život prepričavati ono što mu se prije nekoliko dana dogodilo na jednom raskrižju u gradu Ningbuu. Ondje ga je dok je vozio bicikl na raskrižju ''pokosio'' kamion.

Iako su na prvi pogled slučajni prolaznici pomislili da ga je vozilo usmrtilo, ono ga je samo vuklo nekoliko metara po cesti. Nakon što je kamion otišao s mjesta nesreće, muškarac se ustao i počeo hodati kao da se ništa nije dogodilo. Osim pretrpljenog šoka te nekoliko ogrebotina i modrica, biciklist nije zadobio nikakve ozljede koje bi mogle ozbiljnije naštetiti njegovu zdravlju što je i lako uočljivo na snimci s nadzorne kamere koju je objavila televizijska postaja CCTV.

>>Njegov su razred pobili talibani. Prespavao je alarm i izbjegao tragediju

>>Biciklist nije očekivao što će mu se dogoditi tijekom vožnje

Komentara 3

IK
ikonoklast
10:45 22.12.2014.

eto to se zove nesreća u sreći. možda je htio da ga pogazi

Avatar reference
reference
17:07 22.12.2014.

Prolaznici nisu mogli vjerovati što je učinio nakon što ga je pregazio kamion..kao prvo nije ga pregazio kamion jel da ga je pregazio od ovoga bi palacinka ostala. a drugo sto je ucinio, nista digao se kad je kamion prosao. procitao jos prekjuce u daily mailu

OB
Objektivno...
16:16 23.12.2014.

To su kineski kamioni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije