Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD SU GOSTOVALI I KLINCI

Profesor o urnebesnoj snimci: 'Učinio sam malu pogrešku koja je moju obitelj pretvorila u zvijezde'

Robert Kelly
Foto: Screenshot
14.03.2017.
u 19:18

"Bilo je strašno slatko. Vidio sam snimku kao i svi drugi. Tako je to s malom djecom."

Profesor kojemu su djeca upala u intervju uživo na BBC-ju konačno se oglasio o tom događaju koji je zabavio cijeli svijet. Robert Kelly i njegova supruga Kim Jung-A u intervjuu za WSJ opisali su kako je došlo do propusta te su komentirali reakcije na sada već slavnu snimku.

Kelly, američki stručnjak za južnu Aziju koji živi i radi u Južnoj Koreji, objasnio je kako je njegova četverogodišnja kći Marion, koja je prva ušla u sobu u kojoj je on putem Skypea komentirao događanja u zemlji, bila vrlo dobro raspoložena tog dana zbog školske zabave. To objašnjava njezino "frajersko" hodanje prema ocu, što su primijetili mnogi koji su vidjeli urnebesnu snimku.

– Čim je otvorila vrata, vidio sam je na svom ekranu – rekao je Kelly.

 

Kelly je lijevom rukom pokušao odmaknuti kćer prema igračkama, misleći da će BBC prebaciti na nešto drugo ili suziti kadar, no to se nije dogodilo. Uskoro je u sobu ušao i osmomjesečni James.

– Tada sam znao da je gotovo – rekao je Kelly.

Uskoro je u sobu uletjela supruga koja je na brzinu pokupila djecu i odvela ih. Kim je intervju snimala na televiziji u drugoj sobi, ali zbog kašnjenja signala nije odmah primijetila da su djeca ušla u sobu.

Kelly se složio sa svojom suprugom, koja je već komentirala događaj, i rekao da je on jedini krivac za propust jer je trebao zaključati vrata. 

– Obično zaključa vrata. Djeca se najčešće vrate meni kada ih dočekaju zaključana vrata. Ali nisu. I tada sam vidjela da su vrata otvorena. To je bio šok za mene – rekla je Kim. 

– Učinio sam malu pogrešku koja je moju obitelj pretvorila u zvijezde YouTubea. To je urnebesno – kaže Kelly.

Kelly je odmah napisao ispriku BBC-ju, a odgovor je bio neočekivan – već nakon 15 minuta pitali su ga smiju li objaviti snimku na internetu. Par je isprva odbio iz straha da će se ljudi smijati njihovoj djeci, no na kraju su ih uvjerili kako će snimka pokazati da su samo obična obitelj. Uskoro su bili zatrpani reakcijama, notifikacijama s društvenih mreža i pozivima novinara. Nisu znali kako reagirati na iznenadnu slavu i zanimanje javnosti, zbog čega je Kelly u jednom trenutku stavio mobitel u zrakoplovni način rada. Nisu, kaže, znali što učiniti.

Unatoč svemu nisu bili ljutiti na djecu.

Bilo je jako slatko. Vidio sam snimku kao i svi drugi. Moja supruga odlično je riješila stvarno neočekivanu situaciju najbolje što je mogla... Bilo je smiješno. Na snimci se vidi da sam pokušavao zadržati smijeh. Tako je to s malom djecom – komentirao je Kelly koji će sutra s obitelji na svom sveučilištu u Busanu održati konferenciju za korejske medije, koji su jako zainteresirani za snimku.

>> Pogledajte zašto je javljanje HRT-ovog reportera iz Rijeke postalo hit!

Ključne riječi

Komentara 3

MI
miso
08:02 15.03.2017.

Bravo za krasnu obitelji i za BBC. Svaka čast svima. Oduševljen sam ljudskim reakcijama obitelji Roberta Kellyja, njegove supruge Kim Jung i cijelog svijeta, kao i BBC-a.

KV
kvatrić
09:17 15.03.2017.

miso, super je ispalo, ali daj ti prestani sa ljigavljenjem oko BBC-a. BBC je uz CNN najveći medijski zlotvor.

DR
Drks
21:10 14.03.2017.

O cemu ovaj clanak zbori?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije