Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska gvajana

Profesor matematike uhvatio 5-metarsku anakondu!

Divovska anakonda
Foto: Screenshot Youtube
19.09.2014.
u 09:42

Profesor matematike Sebastien Bascoules (39) odlučio je ubiti divovsku, 5-metarsku anakondu koja je nekoliko sati ranije pojela susjedova psa. Učinio je to kako bi zmiju maknuo iz područja u kojemu žive ljudi, no iznenadio se kad je vidio koliko je dugačka i jaka.

 

– Odmalena volim hvatati zmije. Želio sam je maknuti iz naselja. Kad znaš što trebaš učiniti da bi je svladao, nije teško ni opasno – rekao je Sebastien Bascoules koji živi u mjestu Matouryju u Francuskoj Gvajani, a anakondu je uhvatio u rijeci Montsinery. U plićaku je uspio zgrabiti snažnog i smrtonosnog predatora teškog 80 kilograma te ga je svladao omotavši mu majicu o glavu kako reptil ne bi vidio što se događa.

Zamolio je prijatelja da mu pomogne budući da su anakonde vrlo snažne. Zmiju je potom smjestio u kadu preko noći te ju je drugi dan pustio na slobodu 10 kilometara dalje od mjesta gdje ju je uhvatio.

>> TV voditelj tijekom ronjenja neočekivano naišao na 6 metara dugu anakondu

>> Umirovljenica doživjela šok kad je pronašla anakondu u školjci

Komentara 2

KA
kafka
09:56 20.09.2014.

To može samo profesor matematike.! . . . Takve trebamo da izbace smrtonosne zmije iz Hrvatske.!!! Ha hahahaaaaa!!!

BA
bajo2
20:03 21.09.2014.

cudno,ja sam mislio da zmije ne vide!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije