Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Brz doručak'

'Printer za palačinke' ukusnu poslasticu priprema za samo nekoliko sekundi

činke
Foto: Youtube Screenshot
1/2
23.07.2014.
u 09:25

Njihovi saloni u zračnim lukama imaju aparate za 'printanje' palačinki koji nakon samo jednog pritiska tipke izbacuju slasnu poslasticu

Saloni aviokompanija u zračnim lukama natječu se koji će svojim putnicima ponuditi što više sadržaja dok čekaju let. Kulinarski specijaliteti, luksuzne odaje za odmor i spa tretmani samo su dio ponude, a Alaska Airlines dosjetila se kako svojim klijentima ponuditi jednostavan i brz doručak.

Njihovi saloni u zračnim lukama imaju aparate za "printanje" palačinki koji nakon samo jednog pritiska tipke izbacuju slasnu poslasticu. Za ovaj stroj zaslužan je Marek Szymanski (nije zaposlenik kompanije) koji je navodno pojeo više od milijun palačinki prije no što je završio svoj prototip, javlja Mashable.

Kako radi "printer za palačinke", provjerite u videu:

>> Želite mršavjeti, ali i fino jesti? Prepolovite porcije

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar poklon1234
poklon1234
11:44 23.07.2014.

to nisu palačinke već smrdljivi američki 'pancakes'... kako sam to mrzio.... odvratno je... to je američki standardni doručak (također u hotelima) i služi se sa šerbetom... jaja i šunka za doručak su samo na holivudskim filmovima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije