Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgodno...

Predugo se tuširao u teretani pa morao zvati pomoć

Muškarac pod tušem
Foto: Thinkstock
27.06.2016.
u 13:38

Policija je u kratkom vremenu stigla na mjesto događaja i pomogla muškarcu

Vrijeme u teretani može proletjeti, a to je najbolje na svojoj koži osjetio muškarac iz Manchestera koji je odužio s tuširanjem nakon vježbanja.

Naime, 35-godišnji muškarac je toliko dugo bio pod tušem da nije ni primijetio da je radno vrijeme prošlo. A njega pak nisu primijetili voditelji dvorane koji su zaključali centar čije je radno vrijeme subotom do 16 sati, dok je on još bio pod tušem.

Kada je završio s osvježavanjem 35-godišnjak je krenuo izaći, no tada se upalio alarm i on je shvatio da je ostao sam i zaključan.

– U 16.30 sati primili smo poziv muškarca koji se toliko dugo tuširao u gradskoj teretani da je ostao zaključan – objavila je lokalna policija na Twitteru.

Policija je u kratkom vremenu stigla na mjesto događaja i izbavila muškarca.

Na policijsku objavu na Twitteru reagirali su i neki tviteraši. – Moja dvorana radi 0-24, čovjeku treba više fleksibilnosti – jedan je od komentara.

>> Krenuo u šetnju i nije ni slutio da će postati vijest dana!

>> Otišao k liječniku jer ga je boljelo uho, šokirao se kad su otkrili zbog čega

Komentara 2

CY
CypressHill
13:57 27.06.2016.

Dno novinarstva

Avatar Linux
Linux
15:24 27.06.2016.

oh, nkvinaru! jos da si se potpisao, mislim da bi te ovo uzdiglo samo tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije