Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drastičan korak

Potrošila 15.000 dolara na plastičnu operaciju, svi se čude njezinu razlogu

Operirala se zbog selfieja
Foto: Youtube
1/3
23.04.2014.
u 16:16

"Nitko se nije rodio lijep", kaže djevojka koja se podvrgnula plastičnim operacijama da bi bolje ispadala na "selfie" fotografijama

Pojava "selfie" fotografija stvorila je cijelu industriju, od aplikacija za pametne telefone koje korisnicima pomažu da ispadnu što bolje, do agencija koje su u potrazi za novim internetskim zvijezdama.

Kao i milijuni drugih, i Triana Lavey voli fotografirati sama sebe, no otkrila je kako nije uvijek bila zadovoljna rezultatom, a da bi to promijenila, odlučila se na radikalan korak – plastičnu operaciju. Ispričala je kako joj se, primjerice, nije svidjela njezina slika dok bi razgovarala s nekim putem Skypea.

Zahvaljujući tome što joj je plastični kirurg obiteljski prijatelj, Triana je dobila popust pa je na plastičnu operaciju potrošila "samo" 15.000 dolara, piše ABC News. Promjenu izgleda lica Triana je napravila prije dvije godine, a operirala je nos i bradu te je filerima popunila bore i "osvježila" lice.

"Mislim da bi plastična operacija trebala biti zadnji korak. Nakon što ste počeli redovito vježbati i disciplinirani ste u prehrani, tada tek idete na plastičnu operaciju", rekla je Triana. Priznaje da je plastična operacija bila radikalan potez, no dodaje kako se isplatilo. "Sada imam lice kakvo sam uvijek mislila da imam. Izgledam kao ja, ali 'fotošopirano'", rekla je.

Objasnila je kako se nije odlučila na taj korak radi podizanja ega, već zato što je "dobar selfie" postao unosan biznis, s obzirom na to da ljudi putem njih postaju zvijezde. "Nitko se nije rodio lijep", zaključuje Triana.

>> Potrošila je 140 tisuća kuna kako bi nalikovala Jennifer Lawrence

>> Mladenke sve češće prije vjenčanja idu pod nož

Komentara 1

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
22:34 05.07.2014.

"Machete""

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije