Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sigurnost za dijete?

Posramili su je nakon što je objavila ovu fotografiju, a onda im je odgovorila ovo...

7- godišnja djevojčica na motoru s očuhom
Foto: Facebook
27.04.2016.
u 15:48

Prozvali su je "lošom majkom". Nije im ostala dužna.

Mallory Torres objavila je fotografiju na svom Facebook profilu i pokrenula lavinu komentara koji su je jako naljutili. 

Fotografija koja je uzrujala mnoge prikazuje njezinu 7-godišnju kćer i očuha na motociklu. Fotografiju su "uzeli" s njezina profila i podijelili je u grupi Biker Dad. 

Fotografija se ubrzo proširila društvenim mrežama munjevitom brzinom, a  majci djevojčice donijela mnogo neugodnih komentara i uvreda. 

Prozvali su je lošom majkom. Nije im ostala dužna..

Iskoristila je istu fotografiju kako bi napisala odgovor na uvrede. 

"Ovo je moja 7-godišnja kći koja se na motoru vozi kući nakon škole. Da, ima 7 godina. I da, na motoru je. Zašto? Zato što volim svoju kćer..."

Započela je tako svoj status Mallory koji je nakon objave podijeljen 35 tisuća puta. 

Objasnila je da njezina kći voli vožnju na motociklu stoga joj dopušta da sjedne na motor samo s njezinim dečkom, očuhom djevojčice koji ima više od 20 godina "bajkerskog" iskustva. Istaknula je da djevojčica želi i sama voziti motocikl te joj stoga želi pružiti što više iskustva vožnje prije nego ga, kada odraste, sama poželi kupiti. 

"Da, vožnja na motociklu je opasna. Ali opasno je i baviti se sportom. "Može se ozlijediti". I to je istina, ali koliko je puta vaše dijete došlo kući s treninga s podljevima, ogrebotinama ili čak sa slomljenim kostima? Znate li koliko je ozljeda zadobila moja kći? Niti jednu!" nastavila je nizati opravdanja ova majka. 

Imala je odgovor i za one koji smatraju da nepažnja drugih vozača može prouzročiti prometnu nesreću i tragične posljedice na ovaj mladi život.

"Istina je, ima svakakvih vozača i ne morate vi biti krivi kada se dogodi nesreća. Iako to znate, to vas ne sprečava da svoju djecu vozite u automobilu i izlazite na opasnu cestu, zar ne?"

Napomenula je i da vozači automobila barem jednom tijekom vožnje gledaju u svoje mobitele, ali biciklisti to ne rade jer, kako kaže, vrlo dobro znaju kakva je opasnost biti na cesti te stoga posebnu pozornost pridaju upravo sigurnoj vožnji. 

Pojasnila je i da su ona i njen partner odlični roditelji jer svoju djecu ne ostavljaju zaključanu u automobilu na suncu dok obavljaju šoping, ne ostavljaju djecu samu kod kuće i na meti stranaca, ne drže djecu pod staklenim zvonom te sve što rade podređuju njima. 

"Naša djeca rano ustaju i idu u školu. Naša djeca su sita, čista, sretna i uredna. Odlični su u školi, obavljaju svoje obveze i mi se brinemo i osiguravamo im sve što im je potrebno. Ne unajmljujemo dadilje, ne ostavljamo ih strancima, ne maltretiramo ih ni psihički ni fizički. Mi smo odlični roditelji! Ne nazivajte nas lošim roditeljima jer našoj djeci donosimo osmijeh na lice, ne nazivajte nas lošim roditeljima jer ne zaključavamo svoju djecu u sobu s pametnim telefonima i tabletima. I neću zabraniti svojoj djeci vožnju na motoru samo zato što oko nas postoje zadrti ljudi koji misle da su oni "savršeni roditelji". Nema smisla biti živ ako ne znaš živjeti!" poručila je.  

 

Komentara 60

DZ
dalmatinac-zg
16:07 27.04.2016.

Dakako,znao sam da ce svoj los primjer opravdavati drugim losim primjerima ne shvacajuci opasnost ovog poteza za 7-godisnje dijete. Nezrela i neodgovorna majka. P.S ni ja nisam savrsen roditelj ali znam sto je idiotizam

Avatar George Bailey
George Bailey
17:17 27.04.2016.

Glupača

Avatar babas
babas
00:54 28.04.2016.

Puno djece izgine zbog roditeljske gluposti ili nemara.Motori su velika opasnost i za odrasle,a kamo li ne za djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije