Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBUZELO JE ODUŠEVLJENJE

Hvalila se novom perilicom rublja, a nije primijetila da šalje fotografiju na kojoj je gola

žena mašina
Foto: Twitter
21.09.2016.
u 19:00

Fotografija je uklonjena, a žena je, čini se, bila toliko oduševljena novom perilicom da nije ni shvatila što je napravila

Louise je bila jako sretna kada je kupila svoju novu perilicu rublja. Toliko je bila zadovoljna da ju je ocijenila s pet zvjezdica na web-stranici tvrtke. Čak je opisala kolika je njezina ljubav prema stroju. Ima velika lijepa vrata, veliki prostor i divnu melodiju  kada završi s pranjem, opisala je zadovoljna žena svoj novi stroj. U zaključku je napisala da je to zapravo ljubav.

Kako bi pokazala koliko je njezino oduševljenje, odlučila je sve ovjekovječiti fotografijom koju je dodala uz poruku. No fotografija je izazvala veliko zanimanje i to ne zbog psa koji se vidi u pozadini već zato što je Louise objavila svoj odraz na mašini i to dok je bila samo u gaćicama. Fotografija je na kraju uklonjena.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
19:54 21.09.2016.

I ovo je vijest...e svasta!

RS
rasta sev
20:34 21.09.2016.

Ništa bolja od moje,nije ni za pogledati.

PE
Pemac49
19:39 21.09.2016.

Ja sam pomislio da je gola pa sta se vidi nista ima gacice a i gore grudi je dakrila skoro total --nista narocito a uklonili su jer nije bog zna koja figura da je neka dobra sexi tu nebi ukloniliili naprotiv dobila bi premiju i suslicu sa muzikom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije