Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ovo je nevjerojatno'

Policijski načelnik kritizirao je kolegu zbog lošeg parkiranja, no nisu svi bili oduševljeni

Twitter
26.11.2016.
u 22:45

Glasnogovornik policije u Essexu stao je na stranu načelnika te je kazao kako se očekuje da službenici budu bolji vozači od svih ostalih.

Načelnik policijske postaje u Essexu kritizirao je na Twitteru svojeg kolegu policajca koji je nepropisno parkirao kombi, no reakcije koje je dobio sigurno nije očekivao.

Stephen Kavanagh kazao je kako očekuje veći standard kada su u pitanju policijske snage, no neki korisnici Twittera smatraju da bi se policija trebala baviti bitnijim stvarima.

- Ukidaju se postaje, otpušta se osoblje u Essexu, a vi se koncentrirate na parkiranje. Ovo je nevjerojatno - napisala je jedna osoba, prenosi Metro.

- To mi ne ispunjava dan. Ispričavam se javnosti kada pogriješimo - odgovorio je Kavanagh. 

Glasnogovornik policije u Essexu stao je na stranu načelnika te je kazao kako se očekuje da službenici budu bolji vozači od svih ostalih.

- Očekujemo da svatko tko vozi automobil bude besprijekoran i pokaže posebnu pažnju i ljubaznost prema pješacima i drugim automobilima prilikom parkiranja - dodao je glasnogovornik i dodao da je objavljen razgovor s odgovornom osobom koju su podsjetili da se treba podržavati viših standarda.

>> Šef prometnih redara parkirao u pješačkoj zoni, radnik mu pozvao pauka

Ključne riječi

Komentara 2

CR
crocro
06:14 27.11.2016.

Ovo ne zaslužuje biti objavljeno čak da se dogodilo i u sred Zagreba. Bolje bi bilo da ponavljate vijesti o našim inženjerima, inovatorima, liječnicima i naprednim poljoprivrednicima. Zašto mi npr. ne bi znali tko na svinjogojskim farmama zdravo hrani svoje svinje, tko u peradarnicima zdravo hrani svoje piliće ili tko u štalama zdravo hrani svoje krave, junad i teliće. Kome su liječnici spasili život ili što su nam predstavili hrvatski inovatori koji svoje projekte teško mogu realizirati u Hrvatskoj. To bi bile puno važnije vijesti od ove o krivom parkiranju nekog policijskog kombija negdje u svijetu.

MT
mladen.tadej
06:18 27.11.2016.

Bilo mu malo mjesta lijevo i desno ...pa da ne ogrebe nečiji auto...hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije