Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu mogli vjerovati

Policija zaustavila trogodišnjeg 'vozača' koji se iskrao iz kuće u Opel Corsi

opel corsa
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.05.2016.
u 09:31

Policajci su malom vozaču pomogli da zaustavi vozilo, a onda ga odvezli majci

Policajci u gradiću Gommersheimu nisu mogli vjerovati vlastitim očima kad su za volanom zelene Opel Corse koja je vrlo malom brzinom vrludala ulicom ugledali dječačića za kojega se kasnije ustanovilo da ima samo tri godine.

Policajci su malom vozaču pomogli da zaustavi vozilo, a onda ga odvezli majci. Ona po vlastitom iskazu nije niti primijetila da joj je dijete nestalo, ali niti da u dvorištu više nema automobila.

Policija dodatno ispituje slučaj i traži svjedoke neobičnog događaja iako prilikom neobične vožnje nitko nije bio ozlijeđen i nije bilo materijalne štete, objavili su njemački mediji.

>>Ne biste vjerovali zbog čega je ovaj dječak toliko plakao

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
11:43 04.05.2016.

Mali bolje vozi nego moja susjeda koja s parkiranjem ima grdne probleme .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije