Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krenuo na put od 4100 kilometara

Policajci ostali u šoku kada su zaustavili automobil i vidjeli tko je za volanom

autocesta
Foto: Thinkstock
23.04.2017.
u 22:40

Dvanaestogodišnjak je u trenutku kada su ga policajci otkrili prešao 1300 kilometara, a do cilja, Pertha na zapadnoj obali, ostalo mu je 2800 kilometara puta

Gotovo filmska priča dolazi iz Australije u kojoj su prometni policajci iz Novog Južnog Walesa ostali u šoku kada su zaustavili automobil kojemu se branik vukao po cesti.

U njemu su, naime, zatekli dvanaestogodišnjeg dječaka koji se, pokazalo se nakon razgovora s policajcima, sam u automobilu provezao 1300 kilometara nepreglednim prostorima unutrašnjosti Australije. Dječak je želio stići u grad Perth na zapadnoj obali Australije, a na put je krenuo iz gradića Kendalla na istočnoj obali kontinenta.

Policija u Broken Hillu, rudarskom gradiću u zabačenom predjelu Novog Južnog Walesa, objavila je da je zaustavila dječaka na autocesti nakon što je primijetila da se branik njegova automobila vuče po cesti.

Ukupna udaljenost između Kendalla i Pertha iznosi 4100 kilometara, što znači da je dječaku do cilja ostalo još 2800 kilometara vožnje po dijelovima Australije koji spadaju u najsurovija mjesta na planetu gdje zbog visokih temperatura jedva preživljavaju neke životinje i pustinjsko bilje.

Dječak je uhićen i odveden u policijsku postaju. Drugi detalji, prije svega motiv putovanja, za sada nisu poznati.

> > Vozio se na motociklu a onda se dogodilo nešto neočekivano. Pogledajte njegovu brzu reakciju     

Komentara 6

OV
Ovozemaljski
23:15 23.04.2017.

Mad Max🚘

HE
headlock
23:10 23.04.2017.

bravo mališa !

AR
Archangel711
01:22 24.04.2017.

Stvarno, 1300 km sa jednim tankom goriva!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije