Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nešto je nanjušio...

Policajac vrišteći pobjegao nakon što mu je pas tragač pokazao ovo!

Policajac
Foto: YouTube
1/3
21.06.2016.
u 09:01

Kada je policajac otišao provjeriti o kakvom se pronalasku radi odmah je počeo vikati i bježati koliko ga noge nose natrag prema kolegama.

Pripadnici policije inače su poznati po svojoj hrabrosti, a jedan video koji se proširio društvenim mrežama nasmijao je mnoge.

Naime, policajac je pustio psa tragača koji je ubrzo nešto nanjušio u travi. Kada je policajac otišao provjeriti o kakvom se pronalasku radi odmah je počeo vikati i bježati koliko ga noge nose natrag prema kolegama.

I dok bi netko pomislio da je pas nanjušio nešto strašno ispostavilo se da se radilo o - zmiji.

Kolege je dobro nasmijao, a oni su video objavili na društvenim mrežama koji prikupio tisuće pregleda i komentara. Neki su zamjerali policajcu da se ne može nositi s onim što njegov posao nosi, a drugi su ga branili. - Svatko od nas ima svoje strahove, to ne znači da on ne može obavljati svoj posao - jedan je od takvih komentara.

Kako je izgledala cijela situacija pogledajte u priloženom videu!

>> Strava u kupaonici: Velika zmija ugrizla ga za penis

>> Snimka nadzorne kamere otkrila što joj se svakog dana događalo u garaži

>> Zmija je napala psa, a ono što je potom napravio dječak oduševilo je sve

Komentara 4

DU
Deleted user
16:40 21.06.2016.

Kome ovakve g.uposti mogu biti zabavne? Kaj za prenosenje b.dalastina sa drustvenih mreza novinarima treba fakultet? Ako uopce vise imate zaposlenih novinara!

Avatar plejer_as
plejer_as
17:00 21.06.2016.

nisu gluposti jer policija nema obuku protiv zmija. To šta je policijski pas nanjušio je životinjski nagon za opasnost a ne dio obuke u traganju

Avatar rpesevski56
rpesevski56
18:32 21.06.2016.

Policajac pati od specifične fobije koja ulazi u područje anksioznih poremećaja a fobija se zove ofidiofobija. Smatram da mu to ne bi smjelo smetati za policijsku licencu i da može obavljati policijski posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije