Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na tajnom zadatku

Policajac se prerušio u Amiškinju kako bi zaustavio perverznjaka

Foto: Pulaski Township Police Department/Facebook
16.04.2014.
u 08:45

Lokalno amiško stanovništvo koje nije željelo da njihova djeca svjedoče na sudu, naredniku je 'posudilu' odjeću u nadi kako će uspjeti otjerati perverznjaka

Policajac iz grada Pulaski (Tennessee) dva je mjeseca proveo na tajnom zadatku, prerušen u Amiškinju u nadi kako će uhvatiti muškarca koji se obnaživao pred amiškom djecom, javlja Sky News.

Narednik Chad Adams na Facebook stranici svoje policijske postaje objavio je svoju fotografiju na kojoj je odjeven poput Amiša. Policija zbog nedostatka dokaza nije uspjela optužiti muškarca, no Adamas je smatrao kako je važno da 'otkrije' svoj tajni identitet kako bi spriječio buduće prijestupnike.

 - Želim vas obavijestiti kako ćemo se koristiti svim mogućim sredstvima kako bi zaštitili našu djecu. To znači da ćemo se i prerušiti u Amiše ako treba, rekao je Adams.

Lokalno amiško stanovništvo koje nije željelo da njihova djeca svjedoče na sudu, naredniku je 'posudilu' odjeću u nadi kako će uspjeti otjerati perverznjaka.

Čini se kako je plan uspio jer prijestupnik u Pulaskiju nije viđen od siječnja.

>> Nekad se brinula za krave i telad, a danas je model za donje rublje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije