Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestašni bob

Što su liječnici pronašli u jednjaku 16-mjesečnog dječaka

spužva bob
Foto: http://radiopaedia.org
1/3
28.01.2015.
u 08:45

Liječnici u Sveučilišnoj bolnici Kralja Abdulaziza u Saudijskoj Arabiji ostali su šokirani kada su na rendgenskim snimkama vidjeli da je dječak progutao Spužvu Boba

Liječnici u sveučilišnoj bolnici Kralja Abdulaziza u Saudijskoj Arabiji ostali su šokirani kada su na rendgenskim snimkama vidjeli što je progutao 16-mjesečni dječak. U jednjaku dječaka pronašli su, ni manje ni više, figuricu Spužve Boba.

Mališan je, naime, progutao privjesak svoje starije sestre. Roditelji su posumnjali da je progutao igračku pa su ga odveli u bolnicu. Radiolozi su dječaka prvo slikali s boka i činilo im se da je progutao ukosnicu ili iglu, no tek kada su ga slikali s prednje strane otkrili su da je riječ o Spužvi Bobu.

Dr. Ghofran Ageely kazala je kako je privjesak uspješno uklonjen iz dječakova jednjaka te da je pušten kući iz bolnice.

>> Ubio petero kolega jer su ga zadirkivali da izgleda kao Spužva Bob Skockani

Komentara 1

MI
miran
10:05 28.01.2015.

Manje bi bili sokirani da su nasli Simpsona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije