Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekad i sad

Pogledajte kako se naš planet mijenjao tijekom povijesti

 nasa
Foto: NASA
1/3
20.03.2015.
u 17:43

Kako bi nam dočarali na koji se način naš planet mijenja, NASA je objavila fotografije koje je snimila njihova letjelica i fotografije istih prodručja snimljene u različitim vremenskim razdobljima

Od izgradnje golijatskih brana, do rađanja nove zemlje vulkanskom aktivnošću, naš je planet u stanju neprestane promjene.

Kako bi nam dočarala na koji se način naš planet mijenja, NASA je objavila fotografije koje je snimila njihova letjelica i fotografije istih područja snimljene u različitim vremenskim razdobljima, neke i prije nekoliko desetljeća.

Provjerite koliko smo i sami utjecali na izgled naše planete u fotogaleriji, a ostale fotografije potražite ovdje.

Foto: NASA

Glečer Pedersen, Aljaska 1917. i 2005.

>> Evo kako je pomrčina Sunca izgledala diljem svijeta

Ključne riječi

Komentara 2

IS
istri
20:36 20.03.2015.

planet se mjenja ali covjek ostao ono sto oduvjek je i bijo: rodijo se da bi unistavao ono sto je nam priroda dala.covjek je tako prljavi Egoist koji misli iskljucivo nasebe, ni na svoju djecu ni na buduce generacije vec samo na sebe.

DU
Deleted user
20:47 20.03.2015.

steta..sta nisu snimali..kako su se tijekom zadnjih godina..prosla stoljeca.. svitski komunisti u drzavi danskoj,,minjali u demokrate i kapitalist ,,i to otopljenje vrimena..cutit ce generacije i generacije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije