Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije fake'

Pogledajte kako Lionel Messi reklamira srpski 'Chipsy'

Foto: Screenshot
09.05.2014.
u 23:52

Messi tako reklamira 'Chipsy', a uz njega se u reklami pojavljuje i srpski glumac Sergej Trifunović kojeg nogometaš moli za zajedničku fotografiju

Lionel Messi, zvijezda Barcelone i prema mnogima najbolji nogometaš svih vremena, pojavio se u reklami za srpski proizvod, koja je izazvala neviđenu ludnicu na internetu.

Messi tako reklamira 'Chipsy', a uz njega se u reklami pojavljuje i srpski glumac Sergej Trifunović.

Iako su u komentarima ispod video mnogi izrazili sumnju da je riječ o lažnoj reklami kompanija 'Chipsy West Balkan' objavila je sljedeći komentar:

 - Nije fake. Od 2008. godine Chipsy je brand kompanije PepsiCo kao i brand Lay's. Ovo je globalna kampanja u kojoj Messi promovira brendove iz kategorije čipsa.

Messi, naime u gotovo identičnom videu reklamira čips komapnije Lays koja je kupila srpski Chipsy.

>> Messi: Ovo je prilika koju ne smijemo propustiti!

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
08:51 10.05.2014.

Novac je vazan,ni je vazna koja drzava placa,ili tvrtka,soldi su u igri,sve ostalo je nista…….

DP
Dule Pacov
10:54 10.05.2014.

hehehe, fora, gedza sumadinac.

DH
dalibor.hren
19:13 10.05.2014.

Gotovo sve štima osim dA JE mESI NAJBOLJI SVIH VREMENA. Kaj je s Peleom, Maradonom, Krojfom, Bekenbauerom, Euzebijem!? Pa čak i sa dva Ronalda, Ronaldinjom, Zikom, S0kratesom..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije